Es presenta oficialment el tercer festival Murmuris de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat aquest dijous el festival Murmuris, que arriba enguany a la seva tercera edició i que es durà a terme al Parc del Castell.

Serà durant els dies 11 i 18 de juliol, amb un format més reduït i tornant a apostar per concerts de l’escena independent.

Enguany, segons informa l’Ajuntament de Malgrat, el Murmuris presenta un cartell KM. 0, amb 6 artistes residents a Catalunya i a l’Estat. De fet, el festival va néixer fa dos anys amb la intenció d’allunyar-se dels grans esdeveniments de masses, i l’afectació de la pandèmia de la Covid-19 no ha impedit que pugui continuar celebrant-se amb l’essència intimista que persegueix.

Segons el consistori malgratenc, aquesta edició del Murmuris s’oferirà en un parc del Castell reconvertit en un cafè amb taules, cadires, llums i altres detalls per remarcar el caràcter «intimista i acollidor» del festival.

Els concerts es faran entre les 10 de la nit i la 1 de la matinada, i els faran artistes com Raquel Lúa, Uma i Davy Lyons -que protagonitzaran la primera nit de l’11 de juliol-, i Marem Ladson, María de la Flor i Casa das Feras -que actuaran a la segona nit, la del dissabte 18.

L’entrada al festival Murmuris és gratuïta, però cal fer una reserva prèvia a través dels enllaços disponibles al web www.ajmalgrat.cat.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar s’ha insistit en demanar responsabilitat al públic assistent perquè es compleixin les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis per coronavirus.

El festival Murmuris és una iniciativa organitzada pel consistori malgratenc i la productora Son Canciones.

Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics