Bombers i ajuntament treballen per revisar l’estat del municipi davant dels incendis

Foc la nit de Sant Joan del 2019 a Ciutat Jardí. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’estiu d’aquest 2020 arriba més humit que en altres anys, després d’uns mesos amb pluges abundants que han afavorit la humitat del sòl. Això afavoreix la lluita contra els incendis, però els cossos d’emergències ja fa setmanes que adverteixen que el risc no ha desaparegut.

Per tal d’afrontar un eventual foc amb garanties, l’Ajuntament de Palafolls està treballant amb el cos de Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar per revisar l’estat de diferents aspectes del nostre municipi que es consideren d’importància a l’hora de lluitar contra els incendis.

Susanna Pla, regidora de Governació, explica que s’està fent un treball de camp conjunt entre Policia Local, Serveis Tècnics del consistori i els bombers per revisar els hidrants que hi ha al poble o l’estat de les vies d’evacuació, entre altres.

La col·laboració del cos de Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar amb el nostre municipi ja va començar l’any passat arran de l’incendi de la revetlla i ha d’acabar amb la signatura d’un conveni entre el cos i el nostre municipi. Pla explica que, mentrestant, el cos ja està ajudant al consistori a vetllar per tots els aspectes que cal tenir en compte en la lluita contra els incendis; tot plegat, de forma paral·lela a la neteja que s’està fent de les parcel·les de Ciutat Jardí per part del mateix ajuntament.

Durant aquesta passada primavera, l’Ajuntament de Palafolls ha estat treballant també en la gestió i manteniment de les franges perimetrals contra incendis, actuant enguany a les urbanitzacions de Mas Reixach i Mas Carbó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics