Palafolls comptarà amb un parc d’educació viària fix entre les dues escoles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos de la Policia Local de Palafolls ha instal·lat, en diverses ocasions, un parc per treballar l’educació viària amb els més petits del municipi, per tal de transmetre coneixements sobre convivència segura als carrers i aprendre el funcionament de la via pública.

Fins ara, aquest parc es muntava cada determinats mesos a l’aparcament que hi ha entre les escoles de Mas Prats i Ferreries, al carrer Ferrer i Guàrdia, i un cop s’havia utilitzat, la policia el desinstal·lava de nou. Ara, però, s’estan ultimant els preparatius perquè aquest parc d’educació viària quedi fix en aquest espai, que deixarà de ser un estacionament i que es destinarà a aquest ús educatiu pels infants de Palafolls.

Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls, explica que l’objectiu d’aquesta instal·lació és doble: d’una banda, perquè es pugui continuar utilitzant amb les activitats d’educació viària que organitza el cos; de l’altra, que els infants puguin comptar amb un espai lúdic més al municipi.

El parc té unes dimensions de 30 metres de llargada i 13 d’amplada, i comptarà amb carrils de circulació marcats, passos de vianants, carrils centrals i una rotonda. Quan la Policia Local faci les seves activitats sobre mobilitat segura, el cos hi instal·larà senyals de trànsit i semàfors.

Moreno explica que ara s’estan ultimant els treballs per tenir enllestit el parc, previsiblement, la setmana vinent, i assegura que el cos de policia està molt satisfet que Palafolls pugui comptar amb aquesta instal·lació pels infants de la vila.

Amb la instal·lació d’aquest parc d’educació viària, el nostre municipi se suma a altres localitats maresmenques com Pineda, Canet o Mataró, entre altres, que també compten amb aquest tipus d’infraestructura a la via pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics