URGENT

Palafolls enceta aquest vespre el nou cicle «Melodies d’estiu»

Compartiu aquesta història

El nostre municipi va reprenent mica en mica l’activitat cultural que va haver d’aturar per culpa de la pandèmia del coronavirus. Fa una setmana, l’àrea de Cultura donava el tret de sortida al cicle de cinema a la fresca, que va començar amb la projecció de «3 Generaciones» i que ahir va continuar amb la projecció del film «Coco». Avui, però, és el torn de la música, i és que aquest vespre s’enceta el cicle «Melodies d’estiu». Es tracta de la proposta musical que s’ofereix des del consistori i que tindrà lloc al Teatre de Palafolls.

Seran un total de tres dissabtes -avui i els dos següents-, i començarà amb el saxofonista David Salleras, que hi presentarà a les 8 d’aquest vespre el projecte «Mi Bailaora». Segons descriu el mateix Salleras, serà un concert «molt especial, íntim i visual», en què a banda d’interpretar les seves obres amb el saxo s’hi podran veure curtmetratges dirigits per Quim Paredes, vinculats poèticament a cada obra del músic.

El cicle obre les portes al públic de forma gratuïta, però l’aforament del recinte serà limitat per garantir les mesures de prevenció i seguretat per fer front al coronavirus.

El «Melodies d’estiu» continuarà d’aquí a una setmana amb Poètic Trio i l’espectacle «Al mar Maragall», i posarà el seu punt i final el dia 18 amb l’actuació del guitarrista flamenc Edu Vico.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics