Palafolls ofereix un curs de monitor esportiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi posarà en marxa, a partir de la setmana que ve, una nova proposta formativa en el camp del monitoratge. Es tracta d’un nou curs de monitor i dinamitzador en l’àmbit poliesportiu, que començarà el proper dimecres i que té inscripcions obertes.

La formació, organitzada per l’Ajuntament de Palafolls i el Consell Esportiu del Maresme, està adreçada a persones que vulguin dedicar-se professionalment a l’àmbit esportiu. En aquest sentit, la titulació que s’obté és la requerida per poder treballar en aquest camp.

Ho explica Mari Parra, membre de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Segons informa Parra, la formació està acreditada per l’Escola Catalana de l’Esport, i permetrà als alumnes que la facin inscriure’s al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya.

El curs consta de 100 hores lectives de teòrica i 150 més de pràctiques, i té un format semipresencial, ja que part de la formació es fa a les instal·lacions municipals de Palafolls i les últimes setmanes es fa telemàticament. El curs comença el proper dimecres dia 8, i entre agost i setembre comença el període de pràctiques.

El curs de monitor i dinamitzador en l’àmbit poliesportiu mantindrà les inscripcions obertes fins el dia abans, i té un cost de 110 euros. Les persones interessades han de contactar amb l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls trucant al telèfon 93 762 00 43, extensió 300, o bé enviant un correu electrònic a plf.ocupacio@palafolls.cat. Per participar al curs cal tenir com a mínim 16 anys i comptar amb el certificat d’ESO.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics