S’inicia el període per demanar les beques menjador

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’avui dilluns, les famílies palafollenques amb infants ja poden presentar les seves sol·licituds per demanar les beques pel menjador escolar de cara al proper curs 2020-2021.

Com és habitual, les sol·licituds s’han de presentar directament a l’ajuntament del municipi on estigui empadronat l’alumne, i serà cada consistori el que determinarà els terminis i la forma de presentació. En el cas de Palafolls, el termini es tancarà el divendres 17.

Ho poden presentar totes les famílies de Palafolls amb infants escolaritzats al nostre municipi i, excepcionalment, també famílies de Blanes amb fills o filles que vagin a l’escola a Palafolls.

En parla Judit Puig, membre de l’àrea de Serveis Socials de l’ajuntament palafollenc.

Arran de la situació derivada per la pandèmia de la Covid-19, s’han introduït modificacions a les sol·licituds per tal de facilitar la tramitació a les famílies. Puig explica que s’ha simplificat tant el formulari de sol·licitud com també la documentació que cal presentar per les unitats familiars, que només hauran d’aportar el DNI o NIE de cada membre quan se sol·liciti l’ajut per primera vegada i no caldrà lliurar les targetes de monoparentalitat, de família nombrosa o de discapacitat, entre altres mesures.

El Consell Comarcal del Maresme preveu que, per la nova convocatòria d’ajuts 2020-2021, hi hagi un increment entorn al 7% en el nombre de sol·licituds, d’acord amb l’evolució registrada en els darrers cursos escolars i com a conseqüència de l’impacte econòmic i social de la Covid-19 a la nostra comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics