ADIF no assegura enllestir el pont sobre la Tordera al novembre i es compromet a fer-ho «a finals d’any»

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Un dels efectes del temporal Gloria del mes de gener va ser l’esfondrament dels dos ponts que connectaven per carretera i per tren els municipis de Malgrat de Mar i Blanes.

Amb les obres engegades des de ja uns mesos, ADIF no assegura que el nou pont ferroviari estigui enllestit el mes de novembre, tot i que segons l’Ajuntament de Malgrat així ho va preveure la companyia en el marc d’una reunió celebrada la setmana passada al consistori malgratenc.

Segons ha explicat Dani Martínez, portaveu d’ADIF, en declaracions a Ràrio Palafolls, el compromís de la companyia continua sent el d’acabar les obres «abans de finals d’any», obrint la porta a retallar els terminis si és possible, però no confirma que els treballs acabin el novembre.

El gestor ferroviari assegura que s’estan destinant tots els recursos i s’estan mobilitzant tots els equips tècnics i humans pel desenvolupament de les obres, la quals, segons afirma el portaveu d’ADIF, «avancen a bon ritme». Martínez, però, puntualitza que les previsions es fan tenint en compte que no hi hagi afectacions imprevistes i que ja han afectat els treballs, com va ser el desbordament del riu a l’abril o la pandèmia del coronavirus.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Blanes assegura no tenir, per ara, constància oficial de l’evolució i previsió d’acabament dels treballs. L’alcalde del municipi, Àngel Canosa, ha explicat a aquesta emissora que, davant del que considera «manca d’informació», s’ha demanat una reunió amb responsables d’ADIF per conèixer l’estat dels treballs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics