Els hospitals de Blanes i Calella, sense cap pacient amb Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades que ha fet públiques la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment no queda cap persona ingressada als hospitals de Blanes i Calella amb coronavirus. Pel que fa als professionals sanitaris, ara mateix tampoc n’hi ha cap afectat per la Covid-19.

Tal i com ha recordat la corporació, els primers ingressos per coronavirus als centres hospitalaris de la nostra zona es van registrar a mitjans del mes de març. Fins avui, a l’Hospital Sant Jaume de Calella s’han atès un total de 156 pacients hospitalitzats per culpa del coronavirus, mentre que a l’Hospital Comarcal de Blanes han estat 120.

Malgrat les bones dades, l’ens sanitari recorda que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta,el rentat de mans freqüent i la distància de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics