El cinema a la fresca de Palafolls projecta avui «Yesterday»

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls continua avui divendres amb el cicle de cinema a la fresca al Fòrum Palatiolo, una proposta encetada fa dues setmanes i amb la qual es reprenia l’activitat cultural municipal després de setmanes d’aturada.

La nova sessió del cicle tindrà aquest vespre un regust musical i «beatlemaníac». Es projectarà la pel·lícula «Yesterday», dirigida per Danny Boyle i protagonitzada per Himesh Patel interpretant el paper de Jack, un músic que lluita per obrir pas i que se n’adona que és l’única persona del món capaç de recordar als Beatles.

El film, estrenat fa just un any, es projectarà al la plaça del Fòrum Palatiolo de forma gratuïta, però l’aforament està limitat per complir amb les mesures de prevenció i seguretat davant del coronavirus. La projecció començarà al punt de dos quarts de 10 del vespre.

El cicle de cinema a la fresca continuarà divendres que ve amb la projecció del film «Estiu 1993», de la catalana Carla Simón, estrenada el 2017 i multipremiada en diversos festivals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics