L’Ajuntament de Malgrat de Mar contractarà un director general per coordinar l’activitat

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana ha acabat el termini per presentar les sol·licituds per aspirar a ser el nou director General de l’Ajuntament de Malgrat. Es tracta d’una nova figura que introdueix el govern malgratenc a la recerca d’una persona que s’haurà d’encarregar de coordinar i dirigir l’activitat conjunta dels diversos departaments de l’Ajuntament, vetllant per la coordinació i coherència de la gestió global.

El procés de selecció és un concurs de mèrits, sense la fase d’oposició i les persones que aspiren a ser el nou gerent de l’Ajuntament de Malgrat només cal que presentin un treball d’almenys 30 pàgines en el que desenvolupin un projecte d’organització i de gestió de l’Ajuntament. Un treball que haurà de presentar al tribunal, que també valorarà el seu currículum i farà una entrevista als aspirants.

El nou director General de l’Ajuntament de Malgrat dependrà directament d’alcaldia i tindrà un sou de 95.000€.

En una entrevista a RP, l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, va defensar aquesta nova plaça , i va asegurar que no es tractava d’un càrrec de confiança sinó d’un càrrec directiu. Altres grups municipals a l’oposició, com la CUP, han criticat la creació d’aquesta nova plaça quan s’està privatitzant la gestió de serveis públics com el casal d’estiu municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics