URGENT

Reobre el bar del casal d’avis del centre

Compartiu aquesta història

Ahir dijous, el bar de l’interior del casal d’avis del centre de Palafolls reprenia la seva activitat. Ho feia més tard del previst i després d’haver estat en procés de licitació per trobar un nou responsable de l’espai.

L’anterior adjudicatari va informar al consistori que deixava el bar el mes de desembre de l’any passat, i es van iniciar els tràmits per obrir el concurs per adjudicar de nou la gestió del servei.

El procés, que segons l’ajuntament no havia d’allargar-se més de 2 o 3 mesos, va trobar-se amb l’afectació per la pandèmia del coronavirus, per la qual cosa els tràmits van quedar aturats i va fer que es retardés, al seu torn, la represa de l’activitat.

Sònia Gonzàlez és regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls.

En aquest sentit, el consistori contemplava que es pogués reobrir el bar per Setmana Santa; un fet que l’arribada del coronavirus va impedir.

L’entrega de claus al nou adjudicatari es va formalitzar fa unes setmanes, i durant aquests dies el nou responsable ha estat preparant l’espai per la seva reobertura ahir dijous.

Malgrat que el bar ja s’ha reactivat, no serà fins a finals d’aquest mes que l’ajuntament preveu que es reprengui l’activitat a l’oficina de l’Associació de jubilats de Palafolls i a la sala del billar, un cop el consistori hagi donat les instruccions necessàries per garantir les mesures sanitàries per evitar contagis per coronavirus.

Durant l’estiu, l’associació de jubilats atura la seva activitat i el setembre comença a fer la seva programació, que s’inicia el mes d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics