Poetic Trio protagonitzaran l’actuació del Melodies d’Estiu d’avui dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Paral·lelament al cicle de cinema a la fresca, l’Ajuntament de Palafolls continua programant el cicle musical «Melodies d’estiu», la proposta que s’ofereix durant tres dissabtes del mes de jluiol al teatre de Palafolls.

El cicle va començar ara fa una setmana amb l’actuació del saxofonista David Salleras -amb èxit de públic, ja que van esgotar-se les entrades- i segueix a les 8 d’aquest vespre amb una proposta a càrrec de Poetic Trio.

Poetic Trio és un grup de cambra format per Anna Martínez -a la veu i guitarra-, Sandrine Robiliard -al violoncel- i Eli Ben Avi -a les percussions i efectes sonors- que combina fusió i lirisme. La formació presentarà aquest vespre al teatre palafollenc l’espectacle «Al Mar Maragall».

El concert té l’accés lliure, però l’aforament és limitat per tal de complir amb les mesures sanitàries exigides davant la Covid-19. Per aquest motiu, els interessats en assistir-hi han de reservar entrada escrivint un correu electrònic a cultura@palafolls.cat o bé enviant un missatge de WhatsApp al 673 590 960.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics