Palafolls farà accions de sensibilització entorn al col·lectiu LGTBI

Foto: Wokandapix - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’afectació del coronavirus ha impedit que les accions al voltant del 28 de juny, Dia de l’Orgull LGTBI, siguin presencials.

En aquest sentit, segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls, les accions de sensibilització de temàtica LGTBI s’oferiran amb un format telemàtic per poder adaptar-se a les necessitats actuals. Així, el consistori palafollenc, amb la col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha promogut diverses activitats per reflexionar i fomentar la sensibilització cap als joves d’entre 13 i 17 anys sobre les relacions igualitàries.

Una de les activitats s’ha anomenat «aTRAPantmasclismes i actituds LGTBI-fòbiques»,i consisteix en un procés de creació col·lectiu a través de la música trap. Segons informa el consistori, al llarg de l’activitat es reflexiona sobre la història de la música, des dels anys vuitanta fins a l’actualitat, i sobre com la perspectiva de gènere i de la diversitat sexual hi han estat presents. El taller es farà mitjançant la plataforma Zoom el 15 de juliol a les 11 del matí.

D’altra banda, s’ha preparat el taller «Pensar, conta i lluita», una proposta que vol abordar de forma integral, crítica i lúdica la diversitat sexual i afectiva en el context virtual i en el món dels videojocs. En aquest cas, el taller es realitzarà a través de la plataforma Twine, i tindrà lloc el 14 de juliol a dos quarts de 7 de la tarda.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar el web municipal, www.palafolls.cat.

 

 

 

Foto: Wokandapix – Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics