URGENT

Palafolls acumula 30 positius de Covid-19 i 581 casos sospitosos

Compartiu aquesta història

Segons dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el nostre municipi porta acumulats fins a dia d’avui 30 casos positius de coronavirus des de l’inici de la pandèmia. Es tracta de les persones a qui s’ha efectuat una prova, a través de la qual s’ha confirmat la presència del virus.

D’altra banda, segons les mateixes dades, Palafolls ha acumulat fins ara 581 casos sospitosos d’estar afectats per la Covid-19. En aquest cas, es tracta de persones que han presentat símptomes de coronavirus, a les quals un sanitari ha diagnosticat com a possible cas però que no compten amb cap prova que confirmi el contagi.

D’altra banda, a Malgrat de Mar s’han registrat fins ara 209 casos positius de Covid-19, exactament la mateixa xifra que a Blanes, on el nombre de casos sospitosos és el doble que a Malgrat.

Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquesta setmana passada els hospitals de Calella i Blanes van deixar de tenir pacients ingressats amb Covid-19. Tot i així, l’ens sanitari fa una crida a no abaixar la guàrdia i a complir amb les mesures de prevenció i seguretat per evitar la propagació del virus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics