URGENT

S’anuncien els guanyadors dels XIII Premis de Treballs de Recerca

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls lliurava divendres al vespre els premis pels treballs de recerca guardonats en la 13a edició de la convocatòria dels Premis de Treballs de Recerca – III Memorial Daniel López. Va ser en una cerimònia al Teatre de Palafolls, que va servir també com a comiat pels alumnes de l’Institut en un final de curs atípic i marcat per l’afectació de la Covid-19.

Enguany, la convocatòria dels premis distingia dues categories de treballs. D’una banda, els de l’àmbit social; de l’altra, els del camp científic. Per ambdues categories s’atorgaven 3 premis.

El jurat va atorgar el primer premi dels treballs d’àmbit social al treball titulat «Riure omple la vida», d’Inés Mendez Muñoz. El segon premi d’aquesta categoria va ser per «Delinqüència juvenil a la província de Girona», de Mar Vergés Fuentes, mentre que el tercer premi es va donar a «Dones i lletres», de Clàudia Vallés Aranda.

Pel que fa a l’àmbit científic, es va atorgar el primer premi al projecte «Ironman: la ciència de la ciència ficció», de Miquel Salicrú Herberg, mentre que el segon va ser per «Sistemes de comunicacions per satèl·lit», de Júlia Soler Pla, i el tercer per «Música: el bagul dels records», de Marta Fontseca Ribas.

Les valoracions les va fer un tribunal format per representants de les escoles Mas Prats i Ferreries i l’Institut de la Font del Ferro, així com dos representants de l’àrea d’educació i un representant nomenat a proposta de la comunitat educativa de Palafolls.

L’acte d’entrega dels premis i la cerimònia de final de curs va servir també per homenatjar a la que ha estat, fins fa poc, directora de l’institut de Palafolls, Rosa Martínez, per la seva implicació i trajectòria durant aquests darrers anys a càrrec del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics