Es registren 3 nous positius per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat de nous casos de coronavirus als dos centres hospitalaris que gestiona. Després que la setmana passada s’anunciés que als hospitals de Blanes i Calella ja no hi quedava cap pacient ingressat per la Covid-19, la darrera actualització de l’ens sanitari, emesa ahir dilluns, mostra l’aparició de 3 nous casos poisitius.

Segons puntualitza la corporació, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi han ingressat dues persones amb coronavirus -amb un total acumulat de 158 casos des del mes de març-, mentre que a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha ingressat un nou pacient amb Covid-19 -sumant un total de 121 casos acumulats des de l’inici de la pandèmia.

El que no ha canviat, segons les darreres dades de la CSMS, són els casos positius entre els professionals sanitaris: de moment continua sense haver-hi cap contagi registrat.

Per tot plegat, la corporació sanitària insisteix en què cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, una higiene de mans freqüent i mantenir la distància de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics