Palafolls estrena el nou Parc Viari

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Situat entre les dues escoles, al carrer Ferrer i Guàrdia, el nou parc viari fix de Palafolls ja és una realitat. Des de divendres, aquest equipament ja ha quedat enllestit, i els infants del municipi ja poden gaudir-ne amb els seus patinets o bicicletes.

Es tracta d’una instal·lació de 400 metres quadrats, situada a l’espai que havia estat un estacionament de vehicles a tocar de l’escola Les Ferreries, i on la Policia Local ja hi havia estat instal·lant provisionalment un parc semblant per les seves activitats d’educació viària. El que s’ha fet ara és convertir aquest parc en un equipament permanent, per tal que els infants disposin d’un nou espai on poder jugar. La instal·lació compta amb carrils de circulació, passos de vianants i rotondes.

De tot plegat en parla Susanna Pla, regidora de Governació de l’Ajuntament de Palafolls.

En aquest sentit, Pla ha explicat que la intenció del consistori és reordenar tota la zona de les escoles per adaptar-les i adequar-les a les necessitats dels vianants, amb l’objectiu de pacificar l’àrea escolar.

La voluntat de l’ajuntament és apostar per itineraris segurs pels alumnes perquè aquests puguin anar a l’escola i prioritzant l’ús d’una mobilitat sostenible i amb menys cotxes.

Tal i com ja va anunciar fa uns dies el cos de la Policia Local de Palafolls, al parc s’hi continuaran duent a terme activitats sobre educació viària i mobilitat segura, amb les quals s’instal·laran, de forma provisional, altres elements com semàfors i senyals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics