«Estiu 1993» protagonitza avui la quarta nit de cinema a la fresca de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cicle de cinema a la fresca de Palafolls ofereix aquest vespre la penúltima de les projeccions previstes aquest mes de juliol. Aquest cop, el film escollit és «Estiu 1993», una pel·lícula de facturació catalana, dirigida per Carla Simón i premiada en diversos festivals des de la seva publicació l’any 2017.

La pel·lícula explica la història de la Frida, una nena de sis anys que, després de la mort de la seva mare, afronta el seu primer estiu amb la seva nova família adoptiva.

La projecció començarà a tres quarts de 10 del vespre a la plaça del Fòrum Palatiolo i, tot i que és una activitat gratuïta, el seu aforament és limitat, com a mesura de prevenció per evitar contagis per coronavirus.

El cicle de cinema a a fresca de Palafolls s’ha estat oferint tots els divendres des de finals de juny, i posarà el seu punt i final la setmana vinent, amb la projecció del film «Men in Black International».

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics