L’ACA destinarà 38.459 euros a Palafolls per reparacions de danys del temporal Gloria

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua ha aprovat aquest dijous les ajudes econòmiques que concedirà als municipis propers al riu Tordera després del pas del temporal Gloria.

En total, segons ha informat l’organisme, es tracta de 122.000 euros repartits entre les localitats de Sant Feliu de Buixalleu, Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls. D’aquesta quantitat, el nostre municipi rebrà prop de 38.400 euros, mentre que 54.260 seran per Tordera, 11.700 per Malgrat i proper de 17.800 per Sant Feliu de Buixalleu.

Durant el ple d’ahir, l’alcalde Francesc Alemany es mostrava satisfet de l’avenç de les actuacions que l’ACA ja ha fet a la zona del pla d’en Bigas, sobretot pel sector agrícola afectat pel Gloria, així com de les subvencions anunciades.

L’ACA assegura que les subvencions serviran per finançar la reparació i restitució de danys en talussos, motes i altres infraestructures de protecció enfront avingudes que van patir danys durant el pas de la borrasca Gloria arran de la crescuda del riu Tordera, la riera d’Arbúcies i altres rieres.

Segons han informat font de l’ACA a aquesta emissora, les quantitats atorgades s’han determinats en funció de les peticions fetes pels mateixos consistoris sobre les actuacions que cal fer a les zones depenent de l’agència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics