Blanes programa la 3a edició del cicle «Cinema als Barris» a partir de la setmana que ve

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La ciutat veïna de Blanes tornarà a comptar aquest estiu amb una nova edició del cicle de projeccions a la fresca «Cinema als Barris», una iniciativa que enguany es posarà en marxa a partir del proper dimarts 28 de juliol.

Les projeccions es faran enguany seguint totes les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis per coronavirus, i repetiran el format d’edicions anteriors: nits de projeccions de cinema a l’aire lliure a diversos barris blanencs.

Aquesta tercera edició comptarà amb un total de 6 projeccions, que s’allargaran fins el dia 1 de setembre. Es duran a terme, com ja es feia l’any passat, els dimarts, i començaran al punt de les 10 de la nit; l’única excepció serà l’última de les projeccions, la del dia 1 de setembre, que es farà mitja hora abans, a dos quarts de 10.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, per poder oferir de nou el «Cinema als Barris» ha calgut reduir significativament l’aforament, que varia en funció de la ubicació, i s’han suprimit el servei de barra de bar.

Enguany les projeccions es faran a Mas Florit, Quatre Vents, Racó d’en Portas, Residencial Blanes,Dintre Vila i Carretera de Lloret-La Pedrera. Mentre que alguns dels espais ja havien estat escenari en anteriors edicions de la iniciativa, d’altres s’estrenen enguany, com és el cas de la projecció que es farà a la Plaça dels Dies Feiners, just darrere l’edifici de l’ajuntament.

La tercera edició del cicle «Cinema als Barris» s’encetarà el dimarts 28 de juliol a la Pista Esportiva de Mas Florit amb «Yuli», un biopic sobre el ballarí cubà Carlos Acosta.

La iniciativa, impulsada des de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes conjuntament amb les associacions de veïns, segueix amb l’objectiu de descentralitzar l’oferta d’activitats de caire comunitari i lúdic del municipi, així com reivindicar la utilització d’espais alternatius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics