Se suspèn la Festa dels 80 de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El coronavirus ha obligat a suspendre l’edició d’enguany de la Festa dels 80, una celebració molt popular a Palafolls i que, en una sola nit, congrega milers de persones al municipi per gaudir d’unes hores de ball i festa en ple estiu.

La festa, que habitualment es fa a principis del mes d’agost, s’ha acabat suspenent davant dels nous brots de Covid-19 detectats al territori. Així ho han acordat i ho han anunciat l’Ajuntament de Palafolls i la Comissió de Reis i Carnestoltes.

Quim Albert, discjòquei de la festa i un dels seus organitzadors, assegura que l’esdeveniment té un format que, ara mateix, és incompatible amb les mesures exigides per fer fronts als contagis per coronavirus. Tot i que apunta que es podria preparar un altre format, aquest no seria el de la Festa dels 80 que es coneix i li faria «perdre el sentit». Igualment, segons apunta Albert, amb un format adaptat tampoc es podria controlar la congregació de persones fora del recinte limitat per l’esdeveniment.

Any rere any, i ja en fa 14, Palafolls rep en una sola nit milers de persones en el que és un dels esdeveniments festius més importants del municipi. La plaça de Poppi, lloc de celebració habitual de l’esdeveniment, va congregar l’any passat fins a 5.000 persones, una xifra rècord de la festa.

Davant la suspensió d’enguany, i amb el màxim d’optimisme possible, Albert explica que ja s’han emplaçat amb el consistori a preparar l’edició de l’any que ve, per la qual diu que hi ha ganes de preparar «alguna cosa especial», sobretot com a agraïment al públic.

La Festa dels 80 s’organitza amb l’objectiu d’oferir una nit de festa a ple estiu per gaudir dels clàssics que havien regnat a les discoteques dècades enrere.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics