Blanes suspèn la seva Festa Major

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes es reunia d’urgència ahir a la tarda per prendre una decisió sobre la celebració de la Festa Major de Santa Anna, presentada fa encara no una setmana amb un programa readaptat a les circumstàncies actuals. Finalment, el consistori blanenc ha decidit suspendre tots els actes de la festa, així com també la Fira d’Atraccions, davant dels nous brots de coronavirus detectats arreu del territori.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha assegurat en vídeo oficial publicat des del consistori que la decisió s’ha pres «basant-se en criteris sanitaris», recordant que la Covid-19 continua sent una realitat. Per tot plegat, Canosa afirma que s’ha optat per evitar la celebració d’actes amb assistència massiva de persones durant molta estona en el mateix espai.

Des de l’Ajuntament de Blanes s’assegura que, «fins a l’últim moment s’ha estat treballant de valent i amb molta il·lusió de la mà d’entitats, associacions de veïns, artistes i grups locals per poder fer possible viure uns dies de festa». Tot i així, des del consistori blanenc asseguren que l’evolució de la pandèmia «desaconsella l’organització de qualsevol acte que pugui provocar la concentració de vilatants i visitants».

Canosa assegura que és moment de «cuidar-se» i de «mantenir el seny i el sentit comú». Per tot plegat, ha volgut agrair la col·laboració de les persones que ajuden a «tirar Blanes endavant».

L’Ajuntament de Blanes ha comunicat a les entitats i persones implicades en la celebració de la festa que,en la mesura del possible, els actes previstos s’ajornaran i es tornaran a programar en altres dates.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics