Alteracions a la R1 de Rodalies a partir de dissabte i fins el novembre per les obres a la Sagrera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’aquest proper cap de setmana, els horaris del servei de Rodalies al Maresme, així com en altres línies del territori, patiran importants alteracions. La previsió d’ADIF és que, aquest mateix dia, comenci el trasllat físic de les vies de la línia Barcelona-Mataró cap a l’interior de l’estructura de la futura l’estació de la Sagrera.

Aquests treballs, segons informa el gestor ferroviari, comportaran modificacions del servei de Rodalies, entre altres, de la R1 al Maresme; unes afectacions que s’allargaran fins a mitjans del mes de novembre.

Així, l’oferta de la línia entre Malgrat de Mar i l’Hospitalet de Llobregat es redueix a 6 trens per hora i sentit en hora punta i 4 serveis la resta de la jornada. D’altra banda, de Blanes a Malgrat el servei es continuarà efectuant per carretera fins que finalitzin les obres de reconstrucció del pont sobre el riu Tordera.

Segons ha informat Renfe, la complexitat de les tasques obligaran a interrompre la circulació de trens entre Badalona i Barcelona Clot Aragó aquest proper cap de setmana -el primer de les actuacions-, així com l’últim previst, el dels dies 14 i 15 de novembre. D’aquesta manera, aquest proper cap de setmana la línia R1 entre Malgrat i Badalona prestarà el seu servei habitual en tren.

D’altra banda i paral·lelament, ADIF està treballant en el tram Mataró-Cabrera de Mar, on s’estan fent treballs de consolidació i reparació de les proteccions d’escullera en un tram de poc més de 2 quilòmetres amb l’objectiu de protegir la infraestructura ferroviària. La companyia preveu finalitzar els treballs entre finals d’aquest any i principis del que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics