Augmenten un 23% les sol·licituds d’ajuts al lloguer a través de l’Oficina d’Habitatge del Maresme

Foto: Sephelonor - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons dades fetes públiques pel Consell Comarcal del Maresme, durant el mes de maig l’Oficina Comarcal d’Habitatge ha tramitat un total de 3.097 sol·licituds d’ajuts per pagar el lloguer en les convocatòries obertes per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, d’una banda per a persones afectades econòmicament per la Covid-19 i, de l’altra, les ordinàries del 2020.

Segons informa l’ens comarcal, el volum de peticions representa un increment del 23% respecte a les tramitacions fetes l’any passat. El CCM ha informat que, per tal de facilitar que ell màxim nombre d’habitants poguessin beneficiar-se dels ajuts al lloguer i tenint en compte la situació d’excepcionalitat en la qual van sortir les convocatòries, es va reforçar l’atenció telefònica ampliant personal i es va dotar a les instal·lacions de l’Oficina de totes les mesures de seguretat per evitar contagis per coronavirus.

L’Oficina Comarcal d’Habitatge dona atenció a les veïnes i veïns de la majoria de les poblacions de la comarca, entre elles Palafolls, exceptuant Malgrat de Mar, Tordera, Calella, Sant Pol de Mar, El Masnou i Mataró, les quals disposen d’Oficina municipal pròpia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics