Malgrat comença a plantar arbres a la part central del Passeig Marítim

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Malgrat ha començat a plantar els 50 arbres mitjans que volen servir per fer ombra a la part central del Passeig Marítim, espai que es troba actualment en obres de reforma.

La plantació dels arbres és una de les actuacions que han posat el punt i final a la primera etapa del projecte de remodelació del passeig, i segons assegura l’actual govern aquesta plantació ha estat una novetat respecte a les actuacions previstes inicialment en els treballs.

Segons informa el consistori malgratenc, s’han començat a plantar 20 mèlies, 10 pruners de fulla vermella, 15 moreres i 5 sòfores. L’Ajuntament de Malgrat afirma que els arbres serviran per donar ombra la part central del Passeig Marítim durant aquest estiu.

Pel que fa a la continuació del projecte amb la segona fase, l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, va dir ara fa un mes en una entrevista a aquesta emissora que descartava continuar la remodelació del passeig aquesta tardor. En aquest sentit, va afirmar que «no hi havia temps material per poder girar les contribucions especials, modificar el projecte i licitar les obres abans de l’octubre», tot i que aquesta fos, en un principi, la previsió que s’havia fet.

Les obres han estat marcades per la pandèmia del coronavirus i també per les desavinences econòmiques entre l’Ajuntament de Malgrat i l’empresa que inicialment s’encarregava dels treballs. El consistori va decidir resoldre el contracte amb l’empresa «per preus contradictoris i excessos d’amidaments» sorgits durant la primera fase i amb afectació a la següent, i que s’apropaven al milió d’euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics