L’Ajuntament de Malgrat rep 40 ordinadors portàtils de la multinacional AGC per destinar-los a les escoles

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

La companyia multinacional japonesa AGC Pharma Chemicals Europe, amb seu ubicada a l’antiga Boehringer de Malgrat de Mar, ha fet una donació de 40 ordinadors portàtils a l’Ajuntament de Malgrat. L’objectiu de la donació, segons informa el consistori, és destinar els portàtils «a la mainada que els pugui necessitar per seguir el pròxim curs escolar de manera telemàtica, si s’escau per la situació de la pandèmia».

La donació s’ha fet efectiva aquest dimarts al matí amb la presència de la regidora d’Educació, Lurdes Borrell, i el regidor de Promoció Econòmica, Ludwig Hasko, que han recollit els ordinadors donats, segons afirma el consistori, per iniciativa dels treballadors.

Des de la regidoria d’Educació s’ha afirmat que la donació ja es va començar a plantejar «al principi del confinament», i que durant aquests mesos «s’han estat fet els tràmits legals per buidar els ordinadors de dades i informació, seguint la llei de protecció de dades».

Segons afirma l’Ajuntament de Malgrat, en cas que el curs s’hagués de fer amb classes virtuals «les escoles indicaran a la regidoria d’Educació quines famílies necessiten material informàtic i se’ls farà arribar perquè en puguin fer ús i seguir el curs amb normalitat».

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics