Blanes reactiva una zona d’aparcament gratuït amb 300 noves places a l’antic camp dels Pins

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimecres, efectius de la Policia Local de Blanes han senyalitzat i habilitat l’espai que antigament havia acollit el camp de futbol de sorra dels Pins per habilitar-lo com a zona d’aparcament gratuït per promoure l’accés a la zona turística durant l’estiu.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, es tracta d’una zona per a 300 places de vehicles, situada al costat de l’esplanada de l’antic pavelló municipal i de la zona d’aparcament que hi ha també amb 1.200 places. Tot i que inicialment la posada en marxa d’aquesta zona es feia per compensar la instal·lació de la Fira d’Atraccions, ara ajornada, el consistori ha decidit igualment activar-la per tal de donar més capacitat d’estacionament gratuït a veïns i visitants.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Blanes, aquest serà el segon estiu amb aquest nou espai d’aparcament, després que ja es posés en marxa l’any passat. L’espai va estar en funcionament des del juliol i fins al setembre, temps durant el qual es va registrar una utilització del 100%, especialment els caps de setmana. L’ajuntament blanenc valora ara si s’estableix aquesta zona com a aparcament gratuït durant tot l’any o bé només coincidint amb èpoques de l’any determinades.

 

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics