Es millora la tanca perimetral i de protecció del Camp de Futbol de Can Borell de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, era una reivindicació històrica de les entitats que hi practiquen esport habitualment, com el FC Quatre Vents, el Ràcing Blanenc, l’Atlètic Blanes o l’Atlètic Can Borell.

El que s’ha fet ara és instal·lar una tanca perimetral i una malla de protecció al camp municipal de futbol de Can Borell, un espai públic que compta amb gespa artificial, amb un terreny de joc de més de 5.200 metres quadrats.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, els jugadors i jugadores dels clubs, així com els responsables de les diferents entitats esportives, portaven temps reclamant que es duguessin a terme aquests arranjaments, arran de l’estat en què es trobava la tanca perimetral. Segons el consistori, ara s’aconseguirà millorar la seguretat tant dels mateixos esportistes com la dels vianants i pels conductors dels vehicles que circulin per la carretera, evitant que les pilotes puguin sortir fora del camp de joc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics