Es treballa en la reparació del camí d’accés a la passera del barri de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Arran del temporal Gloria, el camí de sorra que porta a la passera que connecta el barri de Sant Lluís amb el nucli de Palafolls es trobava en mal estat. El sòl presentava diversos forats i irregularitats que dificultaven el pas dels vianants que es dirigien o venien de la passera, per la qual cosa l’Ajuntament de Palafolls ha decidit actuar-hi.

A llarg d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Palafolls està treballant en una nova pavimentació d’aquest camí, col·locant una capa d’àrid reciclat, que presenta el mateix aspecte de terra però que permetrà una millor compactació i una major durabilitat. A la vegada s’estan establint les pendents adients perquè l’aigua circuli pels laterals del camí i no el facin malbé.

Ho ha explicat Jordi Villaret, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls.

Villaret ha explicat que els treballs van començar la setmana passada amb la delimitació i senyalització de l’espai de les obres a la zona del pàrquing del carrer Montblanc. Tot i que es va tancar només una part de l’estacionament, algú va moure la senyalització i va haver-hi confusió sobre on es podia estacionar; el regidor explica, però, que ahir ja es va tornar a col·locar correctament.

La previsió, segons afirma Villaret, és que demà divendres els treballs de reparació del camí de la passera ja quedin enllestits.

Des del consistori palafollenc s’ha informat també que hi havia la previsió d’actuar també en el mateix pàrquing del carrer Montblanc, però s’ha explicat que, de moment, encara no s’ha pogut dut a terme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics