URGENT

L’Amateur del CD Palafolls puja a Tercera Catalana

Compartiu aquesta història

El primer equip del futbol palafollenc jugarà la temporada vinent a la categoria de Tercera Catalana, on retornarà després del descens d’ara fa un any.

Segons ha informat el club, la Federació Catalana de Futbol els va comunicar ahir que s’havia produït una vacant en el grup 16 de la categoria, que per classificació li correspon a l’entitat palafollenca.

Fernando Redondo, coordinador administratiu del CD Palafolls, ha explicat a RP que l’oportunitat de l’ascens ha estat una sorpresa però que de seguida ha estat acceptada pels responsables del club.

En el moment d’aturar la competició arran del coronavirus, l’Amateur del CD Palafolls era quart a la lliga, però Redondo considera que l’equip hagués aconseguit l’ascens si s’hagués pogut continuar la temporada.

El coordinador assegura que el club compta amb un bon equip per afrontar la nova categoria, on ja havia militat en anteriors temporades.

Des del club asseguren que, malgrat les dificultats que ha passat l’equip en anteriors temporades, aquesta propera represa podrà fer un bon paper.

L’Amateur del CD Palafolls va anunciar fa poc nou entrenador, Eric Suaña, que portarà les regnes del conjunt a partir d’aquesta nova temporada 2020-2021, ara ja a Tercera Catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics