Les obres del camí de la Ginesta s’allargaran, almenys, fins al setembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de mesos d’obres i d’acumular imprevistos i retards, les obres del camí de la Ginesta comencen albirar el seu punt final.

Actualment, s’ha començat a col·locar la primera capa de base de l’asfaltat, que ha de ser l’acabat del paviment -amb la capa de rodadura pendent- en el tram des dels recs del Molí i Viver i fins al camp de vol. allà, segons ha informat el consistori, caldrà actuar en unes connexions de gas i d’aigua no previstes que s’hi han trobat i que cal desviar per no interferir en les noves connexions de les obres.

Jordi Villaret és regidor d’Urbanisme del consistori palafollenc.

Per tot plegat, el regidor preveu que les obres s’allarguin fins al mes de setembre, moment en què es podrà començar a permetre la circulació dels vehicles però encara sense fer la capa de rodadura. Villaret explica que caldrà passar la fibra òptica, i preveu que properament el camí s’obri al trànsit dels veïns i propietaris dels negocis i dels espais agrícoles de la zona.

El regidor d’Urbanisme ha volgut insistir en què la previsió, d’entrada, és arribar al final de les obres al mes de setembre si no sorgeixen més imprevistos al voltant dels treballs.

Les obres del camí de la Ginesta van començar el mes de gener, però van resultar afectades pel pas del temporal Gloria i, posteriorment, per la pandèmia del coronavirus, que va obligar a aturar els treballs a principis del mes d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics