URGENT

Malgrat podria tenir properament la seva primera promoció de pisos socials al municipi

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar està ultimant l’estudi de viabilitat per una possible promoció de construcció de pisos socials al municipi. Fins ara, aquest municipi veí no compta amb cap pis d’aquesta tipologia.

Segons ha informat el consistori malgratenc, aquest dijous, l’alcalde Joan Mercader i diversos regidors i tècnics municipals s’han reunit amb l’equip d’arquitectes responsables de l’estudi, contractat per l’Institut Català del Sòl i que vol servir per conèixer la viabilitat de construir habitatges socials a la localitat.

Segons l’ajuntament, a la reunió es va parlar sobre els solars disponibles a Malgrat per a ubicar-hi aquests pisos públics, i també van exposar-s’hi les dades que, segons el consistori, constaten la creixent demanda d’aquest tipus de pisos.

L’Ajuntament de Malgrat preveu que aquest estudi estigui enllestit a finals d’aquest mateix mes de juliol i preveu que, abans del desembre, l’INCASÒL anunciï si finalment tira endavant la proposta de construcció d’habitatge social al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics