Blanes ajorna el cicle Cinema als Barris i suspèn el Docus a la Fresca

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

El municipi veí s’ha vist obligat a ajornar el cicle de Cinema als Barris, que havia de començar demà dimarts. La decisió s’ha pres davant la situació de la pandèmia, i segons indica el consistori l’activitat quedarà «congelada» fins que les condicions sanitàries facin aconsellable la seva celebració.

L’Ajuntament de Blanes, des del Departament de Participació Ciutadana, s’ha posat en contacte amb les associacions de veïns que col·laboren en l’organització de l’activitat, per comunicar-los l’ajornament.

El cicle de Cinema als Barris hagués començat aquest dimarts i s’hagués fet en 6 barris diferents de Blanes.

D’altra banda, segons ha informat també el consistori blanenc, el cicle Docus a la Fresca, que s’havia programat per totes les nits d’agost ala Plaça Verge Maria, ha quedat finalment suspès. El cicle, organitzat per l’Associació Cultural La Focal amb el suport de l’ajuntament, ofereix projeccions de cinema compromès, i arribava enguany a l’11a edició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics