Malgrat impulsa accions per dinamitzar el comerç local i promocionar el sector del càmping

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar aquest dijous diferents accions que volen servir per dinamitzar els espais del municipi on hi ha comerç, així com també es va tirar endavant una campanya de promoció dels càmpings del municipi.

Segons informa el consistori malgratenc, s’han preparat diferents activitats per dinamitzar de forma itinerant els llocs amb presència de comerç local amb l’objectiu de fer més «visible i atractiva» l’oferta comercial del municipi. Es tracta d’activitats adreçades al públic familiar i es duran a terme a diversos eixos comercials del poble, com són la zona turística -Sant Esteve, Bon Pastor i plaça de l’Àncora-, el centre -plaça de Josep Anselm Clavé, Parc de Can Campassol i carrers cèntrics-, així com Malgrat Nord. Les iniciatives, segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat, tenen un cost de prop de 4.000 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament de Malgrat vol apostar també per promocionar l’oferta de càmpings amb què compta la vila, un sector afectat pel temporal Gloria del gener i per les conseqüències derivades de la crisi de la Covid-19. En aquest cas, la Regidoria de Promoció Econòmica del consistori malgratenc té la intenció d’enfocar la promoció a un públic de proximitat, a través de la utilització del portal Campingscat.com, des el qual es promociona tant la destinació com els allotjaments de càmping. En aquest cas, el cost de la campanya és de 880 euros més IVA.

Des de l’Ajuntament de Malgrat s’assegura que tant el sector dels càmpings com l’hoteler «està fent grans esforços per tenir oberts els seus establiments i donar un bon servei i segur», per la qual cosa considera que ha de permetre posicionar a Malgrat de Mar com una destinació «segura i referent» en el món dels càmpings.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics