Professors i alumnes creen l’EMMiD Big Band, que es presentarà en concert aquest dimecres

Foto: dlohner - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest juliol, el panorama musical palafollenc compta amb un nou nom. A les formacions de la Banda de Palafolls, la Coral Palatiolo o la Cobla Palafolls, ara cal sumar-hi l’EMMiD Big Band.

Es tracta d’una formació integrada per 23 membres de l’escola de música palafollenca, entre els quals hi ha professors, alumnes i exalumnes del centre.

David Martínez, responsable de l’EMMiD, explica que ja feia temps que hi havia la intenció de crear aquesta banda, però que no ha estat fins aquest estiu que s’ha aconseguit, finalment, fer-la realitat.

La formació es presentarà oficialment aquest dimecres, en un concert que s’oferirà en dues passades al vespre al Teatre de Palafolls, una a les 8 i l’altra a les 10.

A l’actuació, segons explica Martínez, es podrà gaudir d’un viatge musical en el temps a través de la interpretació de la millor música de Big Band, des dels anys vint i trenta del segle passat, passant pels sons llatins i acabant per la música més moderna.

L’entrada per assistir al concert debut de l’EMMiD Big Band és lliure, però cal fer abans una reserva a les dependències del MiD per tal de garantir les mesures de prevenció i seguretat davant de la Covid-19. Segons ha informat Martínez, el torn de les 8 del vespre ja està complet, per la qual cosa només es poden fer reserves pel de les 10.

El responsable de l’escola de música de Palafolls ha explicat que, de moment, la nova EMMiD Big Band té previst oferir aquest primer concert sense una perspectiva concreta de futur, i que posteriorment es valorarà si se segueix amb més actuacions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics