L’Associació de Veïns de Sant Lluís convoca per demà una nova trobada al Forroll

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis de març, el Forroll acollia la presentació de la refundada Associació de Veïns de Sant Lluís, l’entitat encarregada d’aglutinar els residents en aquest barri palafollenc i que s’havia dissolt feia dos anys per manca de relleu.

Demà divendres, gairebé 5 mesos després d’aquella trobada iniciàtica, l’associació torna a reunir-se, però aquest cop ho fa ja per començar a posar fil a l’agulla a les necessitats i problemàtiques que tenen els veïns de Sant Lluís.

Serà en una reunió demà a la tarda a l’antiga fàbrica del Forroll, lloc de trobada habitual, i que s’obrirà als veïns per parlar de temes com l’aparcament, l’estat de la neteja o dels camins.

N’ha parlat Celia de la Cueva, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Lluís.

La reunió també servirà per parlar de les activitats culturals preparades des de l’Ajuntament per aquest dissabte al barri. Tot i així, De la Cueva ha explicat que la intenció és que l’associació sigui un espai que vagi més enllà de la preparació de les festes veïnals i que serveixi per canalitzar les demandes dels seus habitants sobre els temes que els preocupen.

Sobre la periodicitat de les reunions, tot i que en un principi està previst celebrar la següent de cara al mes de gener, la presidenta de l’associació creu que seria idoni poder-se trobar cada 3 mesos, per tal de poder anar avançant en els aspectes de millora del barri i per poder estrènyer la relació veïnal.

La reunió de l’Associació de Veïns de Sant Lluís es farà a dos quarts de 8 del vespre al Forroll, i és oberta a tothom. La trobada es farà just el dia abans de la celebració de diverses activitats culturals que el consistori ha preparat al barri i que donaran el tret de sortida a un agost ple de propostes als diferents nuclis de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics