Recta final del campus del Club Patí Palafolls amb Pere Marsinyach, subcampió del món

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La jornada d’avui dijous al campus de patinatge d’aquest estiu del Club Patí Palafolls ha estat especial. Els alumnes han rebut la visita de Pere Marsinyach, subcampió del món de patinatge artístic els anys 2018 i 2019 i amb un palmarès molt notable al llarg de la seva carrera esportiva, i que ha visitat l’activitat per impartir-hi una masterclass.

La visita de Marsinyach aquest matí al campus, que té lloc al pavelló de la Figuerassa, ha servit a les patinadores i patinadors palafollencs per anar una mica més enllà de les rutines que es fan en els entrenaments regulars.

Ho ha explicat el mateix Pere Marsinyach en declaracions a aquesta emissora.

el campus de patinatge d’enguany ha estat marcat per l’afectació del coronavirus, però malgrat tot s’ha pogut celebrar amb una certa normalitat, després d’una temporada en què tampoc el patinatge palafollenc ha pogut escapar-se de les noves circumstàncies que ha imposat la Covid-19.

Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, i Joan Bosch, entrenador del club, han fet bona valoració del desenvolupament del campus i esperen que tot plegat pugui continuar de la millor manera possible de cara a l’inici de la nova temporada.

El campus del Club Patí Palafolls posarà el seu punt i final demà divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics