Sant Lluís acollirà demà les primeres activitats culturals que ha preparat el consistori per aquest agost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dissabte, el barri de Sant Lluís de Palafolls serà escenari d’una jornada d’activitats i actes culturals preparats des de l’Ajuntament de Palafolls. Seran les primeres propostes d’un mes d’agost en què el consistori palafollenc oferirà esdeveniments culturals tots els caps de setmana en els diferents nuclis del municipi.

Sant Lluís acollirà al llarg de demà 3 activitats, començant a les 11 del matí amb una festa de l’escuma a la pista exterior de la Figuerassa. Serà una activitat gratuïta però amb aforament limitat com a mesura de prevenció per evitar contagis de Covid-19, i serà obligatori l’ús de mascareta.

A la tarda, l’activitat cultural se centrarà a la gespa situada al costat de l’antiga fàbrica del Forroll, on a partir de les 7 s’oferirà un espectacle d’improshow amb Impro Con Limón. Ja la nit, a les 10, a la mateixa gespa s’hi projectarà una sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula «Aladín». Totes dues activitats tindran un aforament màxim de 150 persones, i l’ús de la mascareta també serà obligatori.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, ha remarcat la importància de complir amb les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis de Covid-19.

Des del consistori palafollenc expliquen que s’ha calculat la xifra de les 150 persones en base a l’espai de què disposaran les diferents activitats programades per aquest agost. En el cas de la festa de l’escuma de demà al matí, es farà un aforament màxim de 20 nens i nenes alhora dins de l’espai de la festa, i s’aniran fent torns de 15 minuts perquè tothom pugui gaudir-ne.

Després de Sant Lluís, les activitats culturals d’aquest agost seguiran els següents caps de setmana a Mas Reixach -la setmana que ve-, Santa Maria -el divendres 14-, Sant Genís -el cap de setmana del 22 i 23, coincidint amb les dates habituals de la seva festa- i Mas Carbó -que tancarà aquest agost cultural el diumenge 30.

Acabat l’agost arribarà el setembre i, amb ell, la Festa Major. En aquest sentit, Morales ha confirmat que, a dia d’avui, hi haurà Festa Major a Palafolls. Això sí, el tècnic de Cultura ha remarcat que no tindrà res a veure amb les festes que s’han viscut fins ara, i que caldrà readaptar els actes a les circumstàncies actuals.

Mentre no arriba el setembre, i encara amb tot un agost per davant, Palafolls podrà comptar, si el coronavirus no ho impedeix, amb tot un mes d’activitats per tornar a omplir de cultura els carrers del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics