Tots els alumnes palafollencs aproven la Selectivitat d’enguany

Foto: F1 Digitals - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’un curs atípic i marcat pel coronavirus, aquest juliol els alumnes de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls afrontaven unes Proves d’Accés a la Universitat ajornades per culpa de la pandèmia.

Els exàmens van tenir lloc la segona setmana de juliol, un mes més tard del que era habitual, i s’allargaven un dia més -en total, van ser 4 dies de proves.

Enguany, a les proves s’hi presentaven un total de 32 alumnes del centre de secundària de Palafolls, i tots ells han aconseguit superar els exàmens.

Jezabel Palacios, cap d’estudis de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls i tutora de 2n de Batxillerat del centre, explica que hi ha una bona correlació entre les notes de les PAU i les de l’expedient, i afirma que els bons resultats demostren que hi ha hagut una bona preparació per part del professorat, entre el qual hi ha una total satisfacció per les notes.

El total d’aprovats de la selectivitat d’enguany és fruit, segons explica Palacios, del treball del professorat però també de la disciplina que han tingut els alumnes de cara a preparar-se pels exàmens també durant el confinament.

En aquest sentit, destaca la importància del fet que els alumnes anessin assistint a les classes presencials que van oferir-se un cop va ser possible, i remarca que no només n’hi havia prou amb saber-se el temari dels exàmens sinó que també calia plantejar-se estratègies per afrontar les proves.

Des de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls asseguren que el nou curs 2020-2021 tindrà «molts reptes» i que serà «diferent», i han explicat que es preparen ara per una represa incerta i marcada per les mesures que caldrà aplicar davant del coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics