Santa Susanna asfalta la part d’alguns dels carrers de Ciutat Jardí

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Alguns dels carrers de la urbanització de Ciutat Jardí han tingut durant temps un paviment desigual. El motiu era la separació del terme municipal de Palafolls i Santa Susanna, que partia en dos el carrer i que, fins aquests darrers dies, feia que hi hagués dos tipus d’asfaltat depenent de la banda del carrer.

Aquests darrers dies, però, l’Ajuntament de Santa Susanna ha estat reasfaltant la part del carrer Lliris que li pertoca al municipi i que fa frontera amb el límit palafollenc, així com part del carrer de la Rosa.

El passat dimecres 22 de juliol, el consistori susannenc va senyalitzar els carrers on s’han dut a terme els treballs per prohibir-hi l’estacionament, restricció que s’ha mantingut en vigor fins a la finalització dels treballs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics