URGENT

Només 4 dels 13 hotels de Malgrat estan oberts aquest agost

Compartiu aquesta història

L’afectació per la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a la gran majoria del sector hoteler de Malgrat a tancar portes aquest estiu.

Això ha fet que la imatge de les zones turístiques dels municipis costaners més propers sigui molt diferent a la que hauria de ser un mes d’agost.

Només 4 dels 13 hotels de Malgrat estan oberts aquest mes d’agost, i de fet, són 2 més dels que hi havia a principis de juliol.

Ho ha confirmat a aquesta emissora el regidor de turisme de Malgrat, Ludwig Hasko, que agraeix l’esforç que suposa l’obertura dels establiments hotelers en aquestes setmanes d’incerteses. De fet, assegura que els hotels no saben quan tancaran portes i que dependrà de la demanda que vagin tenint.

El consistori ha visitat els 4 establiments oberts per agrair-los l’esforç i el compromís. D’aquests 4 hotels oberts, 2 ho han fet en els últims dies de juliol.

Ben diferent és la situació dels càmpings malgratencs. Segons l’Ajuntament estan tots oberts i, a més, amb bona presència de clients. Segons Hasko, la majoria de clientela és nacional, però també han notat l’arribada de turistes francesos i holandesos.

Malgrat té una desena de càmpings, la majoria a la zona del Delta de la Tordera, excepte un que es troba al passeig marítim.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics