Es reactiven les associacions de veïns de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres passat es feia la primera assemblea de la renovada associació de veïns de Sant Lluís després d’uns mesos desactivada. La de Sant Lluís és l’entitat que s’ha reactivat primer i ja ha fet les primeres accions en defensa dels interessos dels veïns del barri, però aquests dies hem conegut que hi ha d’altres associacions que també s’estan movent per poder reactivar la seva activitat.

És el cas de l’Associació de veïns de Santa Maria de Palafolls, una entitat registrada aquest passat mes de maig amb la intenció de defensar els interessos dels veïns d’aquest barri i prendre part en la resolució d problemes socials com d’habitatge, treball o d’urbanisme.

El president d’aquesta entitat és l’exregidor a l’Ajuntament Juan Andrés Osorio qui assegura que agafen el relleu de l’antiga associació de veïns de Santa Maria per tal de tornar la vida de barri a Santa Maria. Una vida que l’exregidor assegura s’ha anat apagant paulatinament.

Segons Osorio la nova entitat, que en les properes setmanes farà una assemblea de presentació, ha de servir per dinamitzar el barri i per elevar i fer valer les queixes davant del que no funciona. En aquest sentit apunta que les xarxes socials estan molt bé, però que cal unir forces a través de l’associació per reclamar les millores al barri.

Paral·lelament també s’ha posat a caminar un altre Associació veïnal. En aquest cas és la que vol representar als veïns del centre de Palafolls. Aquesta entitat encara no està legalment constituïda al registre d’entitats de la Generalitat, però ja ha començat a treballar per constituir-se i crear la seva junta amb la voluntat de defensar els interessos dels veïns del centre de la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics