URGENT

La cobla torna a actuar

Compartiu aquesta història

Després de gairebé 6 mesos sense tocar, la Cobla de Palafolls ha tornat a fer ballar sardanes aquest passat cap de setmana a Canet de Mar. El conjunt musical palafollenc, format per estudiants de l’Escola de Música de Palafolls va haver de parar els assajos i les actuacions amb l’esclat de la pandèmia a mitjans de març i aquest diumenge, a Canet, va reprendre l’activitat, això sí, amb totes les mesures de seguretat tant entre els músics com també amb els participants a la ballada. Ho explica el director de la cobla, David Martínez.

Es dóna el cas que l’actuació de Canet era l’última de les previstes al calendari de la Cobla de Palafolls abans d’agafar un merescut mes de vacances després d’una primavera carregada d’actuacions arreu del territori. Martínez explica que els joves músics es mereixen els dies de descans després dels mesos tan estranys i que la reaparició de la cobla s’espera a la Festa Major del setembre, on tenen previstes diferents activitats.

La cobla de Palafolls celebrarà el proper any el seu 10è aniversari i en aquests anys s’ha consolidat com una cobla molt jove amb un munt de ballades concertades arreu del territori com per exemple a Montserrat i amb un CD publicat fa 3 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics