Els Serveis Socials cobriran les possibles necessitats alimentàries de les famílies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És el que assegura l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, que ha assegurat que els serveis socials del consistori s’encarregaran de cobrir la possible demanda alimentària de les famílies més necessitades del nostre municipi, un cop la Generalitat ha desactivat les targetes moneder que han ajudat en els últims mesos a les famílies que tenien concedida una beca menjador durant l’estat d’alarma. Segons Alemany l’eina usada no serà la targeta moneder, sinó les línies habituals de suport dels serveis socials .

La Generalitat ha deixat inoperatives les targetes moneder que ha repartit durant la pandèmia a l

es famílies que tenien concedida una beca menjador durant el passat curs escolar. En aquesta targeta es carregava l’import de 4€ diaris per garantir un àpat als infants beneficiats de les beques.

Educació ja va anunciar la passada setmana que deixaria inutilitzades les targetes a l’agost, cosa que va aixecar les queixes d’alguns ajuntaments que reclamaven continuar amb les aportacions davant la urgència de la situació. En aquest sentit PEC va reclamar al govern local que s’unís a la carta de queixa per la supressió de les targetes moneder. Segons Alemany, les targetes moneder volien mantenir el suport a les famílies becades en el servei de menjador escolar i que un cop acabat el curs, és normal que deixin de tenir efecte.

Durant l’Estat d’alarma s’han repartit a Palafolls 124 targetes moneder que es recarregaven amb l’import destinat al menjador escolar per facilitar a les famílies becades la compra d’aliments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics