El Caravàning detecta 3 casos de coronavirus i restringeix l’activitat en els espais comuns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous s’han confirmat 3 casos de covid-19 entre les persones que són actualment al Caravàning de Sant Genís de Palafolls. Es tracta d’un treballador del complex i de dos socis del recinte, que han donat positiu en diferents proves realitzades i per circumstàncies diferents. De fet tot indica que són casos no connectats i aïllats. Ho explica el president del Caravàning de Sant Genís, Juan Ramon Álvarez.

El caravàning del nostre municipi no funciona com a complex turístic sinó com a càmping de segones residències, pel que aquests tres casos podrien ser importats d’altres indrets de Catalunya. Davant de tot plegat, el president de l’entitat explica que els casos són aïllats i demana calma a l’espera de rebre les instruccions pertinents..

Davant d’aquests 3 confirmats, el Caravàning ha pres mesures de seguretat per evitar contagis a la instal·lació. Així el centre, que té uns 500 socis, ha decidit tancar el seu bar, el supermercat, la carpa i prohibeix asseure’s a les taules de la terrassa del bar.

Avui divendres, a la tarda, el centre ha decidit tancar definitivament la piscina, zones esportives i parcs comuns, per indicació dels serveis epidemiològics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics