L’Ajuntament demana que s’eviti venir al caravàning aquest propers dies

Test de detecció ràpida de la COVID-19 - Foto: Jarun Ontakrai
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arran dels 3 casos confirmats de covid-19 al recinte en les últimes hores, el consistori recomana als socis que tenen pensat venir a passar el cap de setmana o els propers dies de vacances al Caravaning que no vinguin i esperin a l’evolució dels esdeveniments.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany explica que el caravaning ja ha demanat als parcel·listes que passen aquest dies al complex que restringeixin la sortida de casa seva el màxim possible per evitar possibles contagis i que en aquest sentit tant el Caravàning com el consistori, demanen que no arribin nous visitants al recinte els propers dies.

Els tres casos detectats al caravàning, un treballador i 2 socis,  no tenen connexió entre si, i serien contagis produïts fora del caravàning, per això es demana que no arribin nous residents al caravaning.

L’alcalde de Palafolls assegura que están en continua comunicació amb les autoritats sanitàries per poder adoptar les mesures necessàries i que, de moment, ja s’han pres les mesures adients per evitar nous contagis.

L’alcalde demana tranquil·litat i calma davant aquest d’aquestes deteccions i recorda que probablement són casos sense connexió i que es van produir en d’altres indrets de Catalunya, però s’han detectat un cop s’han desplaçat a la seva segona residència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics