Malgrat instal·la més càmeres de control de trànsit i seguretat al centre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 És la segona fase del desplegament d’aquestes càmeres que controlaran els vehicles que entren a les zones amb limitació del centre i substituiran les actuals pilones automàtiques.

En aquests dies s’instal·len les càmeres als carrers Carme, Blanch, Ollers i Bellaire i se sumaran a les que hi ha als carrers  Mar, Mallorca i Ramon Turró i que ja funcionen des de la passada tardor. Ho explica el regidor de governació de Malgrat Sergi Cardona.

segons l’Ajuntament, l’objectiu és que tot el sector del centre esdevingui una gran illa de vianants, pl que quedarà restringida la circulació de vehicles, i que les càmeres -equipades amb un lector de matrícules- detectaran els vehicles que entren i surten per comprovar que són  vehicles autoritzats. Els que no ho estiguin seran sancionats.

Ara s’han començat a instal·lar les càmeres i falta tota la instal·lació del sistema informàtic que les fa funcionar. Paral·lelament, els veïns del centre rebran informació sobre el funcionament del sistema i de com aconseguir accés autoritzat pels seus vehicles. Aquestes noves càmeres no començaran a funcionar fins la tardor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics