Els arbres col·locats al passeig marítim de Malgrat són provisionals 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies l’Ajuntament de Malgrat acabava de col·locar una 50a d’arbres a la part remodelada del seu passeig marítim. Es tracta de 20 mèlies, 10 pruners de fulla vermella, 15 moreres i 5 sòfores tot i que el seu emplaçament actual és provisional. De fet aquests arbres s’han col·locat amb els seus testos ja que un cop acabi l’estiu, aquests exemplars seran replantats a d’altres punts del municipi.

Segons explica el consistori aquests arbres són els que habitualment es compren  per substituir els exemplars que estan malalts o morts en els diferents espais de la localitat, però que abans de ser plantats al seu lloc definitiu s’ha cregut convenient deixar-los provisionalment al passeig per donar ombra la part central de la part remodelada fa un any .

L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, recorda que aquesta acció de millora provisional al passeig no ha suposat cap cost extra, ja que els arbres són els que habitualment es compren per manteniment dels espais verds.

Mercader explica que els arbres definitius no s’han pogut plantar encara perquè els espais on han d’anar no estan adequats per que l’empresa constructora o no ha fet el  condicionament o l’ha fet malament. Així s’ha optat per aquesta solució d’emergència per tenir ombra al passeig. Justament assenyala que s’han posat en mig del passeig per garantir més estona d’ombra.

El consistori explica que s’havia contemplat l’opció de  col·locar uns tendalls al llarg del nou passeig per fer ombra. Una possibilitat que suposava entorn els 400 mil€, més el cost de muntar i desmuntar cada estiu. Per tot plegat, de moment s’ha decantat per aquesta opció dels arbres provisionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics