Les activitats de «l’agost a Palafolls» es traslladen demà a Mas Reixac

Festa de l'escuma dissabte passat a St Lluís
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tradicionalment la urbanització celebra la seva festa veïnal un dels primers caps de setmana de l’agost, però aquest any, que la covid ha trastocat tots els plans, la festa es substitueix per les activitats que l’Ajuntament ha organitzat aquest mes d’agost a diferents barris i urbanitzacions del nostre municipi per descentralitzar les activitats culturals i alhora substituir les tradicionals festes de veïns.

Festa de l’escuma dissabte passat a St Lluís

Si dissabte passat va ser Sant Lluís que inaugurava aquesta projecte, demà dissabte les activitats es traslladaran a Mas Reixach. Al matí, a partir de les 11 hi haurà festa de l’escuma a la pista esportiva de la urbanització. A la nit, i al mateix emplaçament, hi haurà concert a càrrec de Carola Ortiz i Edurne Arizu, un duo que junten les seves veus amb instruments com el clarinet, acordió i percusions per regalar cançons pròpies i tradicionals de països balcanics com Sèrbia o Macedònia.

Aquestes activitats són gratuïtes, però es comptarà amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la covid19. Així serà obligatori l’us de mascareta, guardar les distàncies de seguretat i hi haurà aforament limitat.

La setmana que ve les activitats estivals es traslladaran al barri de Sta Maria, on divendres aquesta emissora organitza una festa a la piscina.

La instal·lació obrirà excepcionalment al vespre, de 8 a 11, per banyar-se de nit i amb musica de DJ. Serà una festa també gratuïta, però amb aforament limitat. Qui vulgui assistir cal que s’inscrigui a través del whatsapp, el correu electrònic o bé telèfon a Ràdio Palafolls indicant el nombre de persones que serien. Caldrà esperar la confirmació per part de l’emissora.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics