Mas Reixach celebra reunió veïns demà al matí

Pista esportiva de Mas Reixach (Google Maps)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aprofitant que avui es fan les activitats de l’agost a Palafolls en aquesta urbanització, l’Associació de Veïns de Mas Reixach ha decidit convocar als veïns a una assemblea en la que es discutiran i es donaran explicacions sobre alguns dels problemes detectats en aquesta urbanització que comparteixen els municipis de Palafolls i Tordera.

La reunió es farà al parc de Mas Reixac  a partir de les 11h del matí amb 7 punts a l’ordre del dia.

A banda de l’aprovació de les actes anteriors, l’assemblea general de veïns vol  servir per parlar sobre la necessitat de trobar una sortida sense perill de la urbanització per incorporar-se a la N-II a través d’una rotonda més gran . També es parlarà sobre la necessitat d’esmorteir els soroll del tyrànsit d’aquesta carretera.

També es parlarà del soroll que els veïns denuncien que senten  i que provindrien del complex d’Inditex que causaria molèsties als veïns d’aquesta zona. De fet es planteja una recollida de signatures per fer pressió a la multinacional gallega.

La trobada vol parlar de l’estat de l’asfalt dels carrers i de l’incivisme creixent en la recollida d’escombraries .

La passada setmana es va fer la reunió de veïns de Sant Lluís i en breu es preveuen també trobades de veïns a Sta Maria i el Centre. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics