URGENT

Mas Reixach celebra reunió veïns demà al matí

Compartiu aquesta història

Aprofitant que avui es fan les activitats de l’agost a Palafolls en aquesta urbanització, l’Associació de Veïns de Mas Reixach ha decidit convocar als veïns a una assemblea en la que es discutiran i es donaran explicacions sobre alguns dels problemes detectats en aquesta urbanització que comparteixen els municipis de Palafolls i Tordera.

La reunió es farà al parc de Mas Reixac  a partir de les 11h del matí amb 7 punts a l’ordre del dia.

A banda de l’aprovació de les actes anteriors, l’assemblea general de veïns vol  servir per parlar sobre la necessitat de trobar una sortida sense perill de la urbanització per incorporar-se a la N-II a través d’una rotonda més gran . També es parlarà sobre la necessitat d’esmorteir els soroll del tyrànsit d’aquesta carretera.

També es parlarà del soroll que els veïns denuncien que senten  i que provindrien del complex d’Inditex que causaria molèsties als veïns d’aquesta zona. De fet es planteja una recollida de signatures per fer pressió a la multinacional gallega.

La trobada vol parlar de l’estat de l’asfalt dels carrers i de l’incivisme creixent en la recollida d’escombraries .

La passada setmana es va fer la reunió de veïns de Sant Lluís i en breu es preveuen també trobades de veïns a Sta Maria i el Centre. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics